Preschool visit… Överby Förskola (Part 2 of 3) | noreply@blogger.com (Suzanne Axelsson)

Last month I visited Överby Preschool in the municipality of Vaxholm, just outside Stockholm.
This is a preschool that has worked hard on developing a sensory room, that they applied for funding for and received.

The room is a large room, and is a communal space for all the children in the preschool, the educators working there ned to get a kind of “driving license” to be able to take children into the room… this is so that the room can be used at its best… the educators are supported to become guides to the room as well as observers of the children’s interactions with the materials…

Continue reading at:

http://ift.tt/2trpOYN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s